Απολαύστε την Αθηναϊκή Ριβιέρα με τα πιο σύγχρονα και ολοκαίνουργια σκάφη μας. Επισκεφθείτε όλες τις παραλίες από τη Γλυφάδα μέχρι το Σούνιο, την Υδρούσα και όλα τα νησιά.

Γιατί να μας επιλέξετε

Ας σχεδιάσουμε μαζί τη διαδρομή σας

Ας ρίξουμε μια ματιά σε όλους τους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας διαδρομής. Θα ανταμειφθείτε με τέλειες διακοπές που όλο το πλήρωμα θα θυμάται με αγάπη για τα επόμενα χρόνια

Η επιλογή της τοποθεσίας είναι καθοριστική για ένα επιτυχημένο ταξίδι. Έτσι καθορίζετε όλες τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας όταν σχεδιάζετε τη διαδρομή. Ως εκ τούτου, το πρώτο βήμα ενός βαρκάρη θα πρέπει να είναι η έρευνα προορισμών σχετικά με τον καιρό και τις ημερομηνίες απόπλου.

Τι εξοπλισμό και συνθήκες χρειάζομαι

Ένας έμπειρος καπετάνιος θα εκτιμήσει μια τοποθεσία με πιο δύσκολες συνθήκες και δυνατό άνεμο.

Οι αρχάριοι προτειμούν ασφαλής περιοχές, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σταθερό καιρό.

Μπορούν τα παιδιά να ταξιδέψουν?

Οι οικογένειες με παιδιά εκτιμούν τον σταθερό καιρό την ήρεμη και ζεστή θάλασσα και τους ερημικούς, αμμώδεις κόλπους που είναι προσβάσιμοι μόνο από τη θάλασσα.

Επιλέξτε τη διαδρομή έτσι ώστε να έχετε κατάλληλες στάσεις στη διαδρομή. Τα καθημερινά ταξίδια με σκάφος πρέπει να είναι σύντομα, ώστε τα παιδιά να μην βαριούνται. Η βόλτα σε ήρεμο καιρό είναι ιδανική, ώστε οι γονείς να μην χρειάζεται να ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών.

Έχουμε τη διαδρομή, ας πάρουμε ένα σκάφος! Ενημέρωσέ μας.

Ένας έρημος επίγειος παράδεισος όπου μπορείτε να δέσετε το σκάφος των ονείρων σας θα παραμείνει απλώς ένα όνειρο εάν δεν μπορείτε να πετάξετε εκεί ή να φτάσετε εκεί με το αυτοκίνητο.

Ενοικίαση σκάφους χωρίς δίπλωμα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Εξερευνήστε την Αθηναϊκή Ριβιέρα από την 4η Μαρίνα Γλυφάδας. Κλείστε το σκάφος σας για να κάνετε μια ολοήμερη εκδρομή.

Call To Action

Τα σκάφη μας

250€ - όλη μέρα

Σκάφος μαύρο-μπεζ με 2 μηχανές (κύρια: 30hp και εφεδρική: 6hp) ξύλινο πάτωμα, ραδιόφωνο (bluetooth), τέντα υψηλής ποιότητας και τραπέζι που γίνεται κρεβάτι.

250€ - όλη μέρα

Σκάφος λευκό με 2 μηχανές (κύρια: 30hp και εφεδρική: 6hp), ραδιόφωνο (bluetooth), τέντα υψηλής ποιότητας και τραπέζι που γίνεται κρεβάτι.

250€ - όλη μέρα

Σκάφος μαύρο-γκρί με 2 μηχανές (κύρια: 30hp και εφεδρική: 6hp) ξύλινο πάτωμα, ραδιόφωνο (bluetooth), τέντα υψηλής ποιότητας και τραπέζι που γίνεται κρεβάτι.